Tepebaşı'nda Sokak İftarları Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarları, kent merkezinin yani sıra kırsal mahallelerde de yoğun katılım ile gerçekleşmeye devam ediyor.

Tepebaşı'nda Sokak İftarları Devam Ediyor
Tepebaşı Belediyesi, kurduğu iftar sofraları ile vatandaşları bir araya getirmeye devam ederken; son olarak Alınca, Kavacık, Emirceoğlu ve Kozkayı Mahallesi sakinleri de bereketi paylaştı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, “İftar sofraları, aynı zamanda bir sosyalleşme ortamıdır” diye nitelendirdiği iftar sofralarına katılım ise oldukça yüksek oldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Rabia Akman ile birlikte Alınca ve Emirceoğlu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Ataç ve Akman bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz sokak iftarları yoğun talep ile devam ediyor. Vatandaşlarımızla Ramazan ayının mutluluğunu paylaşabilmek, bizler için mutluluk kaynağı. Kurduğumuz iftar sofralarına Eskişehirlilerin katılımı her zaman yüksek oldu. Bu da onların belediyelerine, bizlere olan güvenini ve sevgisini gösteriyor. Aynı sofrayı paylaşmanın, ekmeğimizi bölüşmenin güzelliği devam edecek” dedi.

İftara katılan mahalle sakinleri de Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA