Kaymakam Kılıç Mesai Arkadaşlarıyla Vedalaştı

Bitlis'in Mutki ilçesinde görev süresi dolan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, düzenlenen programda mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Kaymakam Kılıç, üç yıldır görev yaptığı ilçede önemli işlere imza attıklarını söyledi.

Gökkubbede hoş bir seda bırakmaya çalıştıklarını anlatan Kaya, "Mutki'de çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Meslek hayatımda belki de bir daha yaşamayacağım yoğun bir tempoyla çalıştım. Burada eşim Nihal Hanım'a teşekkür etmek istiyorum. Mutki'nin sıkıntılarını beraber göğüsledik. Sizden son olarak helallik istiyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kılıç, salonda bulunanlarla vedalaştı.

Kaymakam Kılıç'ın Ardahan vali yardımcılığına atandığı yerine de Sinop Saraydüzü Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin'in görevi devralacağı belirtildi.

Öte yandan Kaymakam Kılıç'ın eşi Nihal Kılıç da Aile Destek Merkezi (ADEM) çalışanları tarafından düzenlenen programa katıldı.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Mutkili kadınların kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını, birçok faaliyetle kadınların hem meslek sahibi olmalarına, hem de sosyalleşmelerine katkıda bulunduklarını aktardı.

Kaynak: AA