Başkan Karaçanta'dan Anlamlı İftar Yemeği

Kars Belediye Başkanlığı’nca finanse edilen “Sıcak Yuva Tok Karın” evde bakım hizmeti kapsamında bakımları yapılan 29 kişiyle Başkan Murtaza Kaaçanta, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Karaçanta'dan Anlamlı İftar Yemeği
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta, başkan yardımcıları, özel kalem müdürü, evde bakım hizmet sorumlusu ve birim personellerinin katıldığı iftar buluşmasında Karaçanta, misafirleriyle tek tek tokalaşarak bir süre sohbet etti.

Aile ortamında geçen buluşmada Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile sohbet eden vatandaşlar hem fikir alış-verişinde bulundular, hem de sorunlarını ilettiler.

İftar yemeğinde belediye tarafından evde bakım hizmeti verilen vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Karaçanta, “Bizler Belediye olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde hareket etmekteyiz. Bizlerin görevi sizlerin yanında olmak, sorunlarıyla bütünleşmek ve sorunları çözüme kavuşturmaktır. Sizlerin mutluluğu bizlere güç vermektedir” dedi.

Murtaza Karaçanta, “Hizmetlerimizde asıl olan vatandaş memnuniyeti özellikle de bu anlamlı iftar buluşmasında bütünleşmiştir. Sizleri görmek ve yüzlerine yansıyan mutlulukları hissetmek gerçekten de bizleri son derece memnun etmiştir” diye konuştu.

Yapılan konuşların ardından edilen dua ile iftar yemeğine başlandı. Yemekte Başkan Karaçanta ve eşi Figen Karaçanta, vatandaşlarla sohbet etme ortamı da buldular.
Kaynak: İHA