Vali Ustaoğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ustaoğlu, mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belritti.

Bayramların, milletin manevi değerlerinin ve tarihin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlar olduğunu kaydeden Ustaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için büyük fedakarlıklarda bulunmuş şehit ailelerimizi ve gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, acılarını paylaşmak, hasta, engelli ve muhtaçlara yardım ederek ziyarette bulunmak hepimizin en önemli görevidir. Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmaları, sevdikleriyle huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir.Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günlerde ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize de sevgi ve şefkatle yaklaşarak sevinçlerine ortak olmalıyız. Köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelip onlarla bayramın neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Bitlisli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Herkesin sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum."

Kaynak: AA