Şenocak, Şile Ve Adalar'da Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, seçim çalışmaları kapsamında Şile ve Adalar'ı ziyaret etti.

İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Şenocak, AK Parti Şile İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısına katıldı. İlçe binasında gerçekleşen programda il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belediye başkanları, üç kademe teşkilat mensupları katılım sağladı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Bayram Şenocak, konuşmasında, 24 Haziran'a çok az bir süre kaldığını ve yapılacak çok iş bulunduğunu belirtti.

İstanbul'un 39 ilçesinde yoğun çalışmalar yürütüldüğünü anlatan Şenocak, "Milletimiz güçlü Meclis ve güçlü Türkiye yolunda, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi destekleyecek inşallah. Türkiye'de 16 Nisan referandumuyla alınan kararlar 24 Haziran'da fiilen işlemeye başlayacak. AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetler seçimler sonrasında da artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Şile AK Nokta'da vatandaşlarla sohbet eden Şenocak, "Milletimizin 24 Haziran zaferimize inançları tam." değerlendirmesinde bulundu.

Şenocak, daha sonra Adalar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada çalışmalarla ilgili bilgi alan Şenocak, esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA