CHP Kütahya Milletvekili Adayları Vali Nayir'i Ziyaret Etti

CHP Kütahya milletvekili adayları Ali Fazıl Kasap, Zeliha Aksaz Şahbaz ve Rıdvan Çakır ile parti yöneticileri, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Milletvekili adaylarını makamında kabul eden Nayir, burada yaptığı açıklamada, siyasetçilerin özgür ortamda seçim propagandalarını en rahat şekilde yapabilmelerini sağlamak için titizlikle çalışıldığını söyledi.

Kütahya'nın seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı, güven ve huzur iklimi içerisinde süreci tamamlayan illerden biri olduğunu belirten Nayir, şöyle konuştu:

"İlimizde hamdolsun demokratik kültür ve demokratik olgunluk iyi bir yerde. Bundan önceki yıllarda da partilerimiz, adaylarımız birbirlerine anlayış göstermişler. Bunda da öyle olmasını istiyoruz. Mutlaka her toplum içerisinde bazı aşırı gidenler de olabiliyor. Onlar da yine bizim insanımız. Onlara da engel olmaya çalışıyoruz. Seçime uzun bir süre kalmadı. İnşallah herkes talebini, derdini, programını vatandaşa tam olarak anlatır. Bizim en büyük kıymetimiz olan demokrasinin de festivali, bayramı olan o seçim gününde sandık ortaya konur."

Milletvekili adayları da seçim güvenliğinin sağlanması nedeniyle Nayir'e teşekkür etti.

Kaynak: AA