Lapseki'de Ramazan Eğlenceleri Sona Erdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi tarafından Ramazan boyunca düzenlenen eğlencelerin sonunda sanatçı Uğur Işılak sevenleriyle buluştu.

Lapseki'de Ramazan Eğlenceleri Sona Erdi
15 Temmuz Şehitler Parkı yanındaki amfi tiyatroda Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlencesinin son gecesinde Uğur Işılak sahne aldı.

Program sonrasında konuşan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Bildiğiniz gibi her yıl kiraz festivali düzenliyoruz. Ancak bu yıl kirazın erken olmasından dolayı Ramazan ayına geldiğinden dolayı 22 Haziran akşamı eğlence düzenleyeceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana her yıl bu bulunduğumuz alanda vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açtık. İftar yemeği yedik. Allah kabul etsin. Bunun yanında belli akşamlarda Ramazan etkinlikleri yaptık bu akşam olduğu gibi bu anlamda hem çocuklara hem vatandaşlarımıza çeşitli etkinlikler yaptık emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Ramazan eğlencesine AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA