Samsun'da İftar Programları

Bafra Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen iftara katılan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yaptığı konuşmada, geniş katılım için vatandaşlara teşekkür etti.

İftar sonrası Bafra Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi programı düzenlendi. Dualar okundu, Tasavvuf Müziği Korosu tarafından ilahiler seslendirildi, teravih namazı kılındı.

- Kavak'ta gençler iftarda bir araya geldi

Kavak ilçesinde Ömer Çakıroğlu adlı vatandaş Kavak Atatürk Park ve Meydanı'nda iftar verdi.

Çakıroğlu, Kavak'taki gençleri bir arada tutmak için iftarı düzenlediğini belirterek, "Kavaklı gençlerimizi birleştirmek, aradaki kırgınlıkları, dargınlıkları gidermek amacıyla bu iftarı düzenledim. Gördüğüm tablo karşısında amacıma ulaştığıma inanıyorum. Gençler arasındaki iftar programı öncülüğünü bu sene ben yaptım. Gelecek sene bir başkası veya topluca yapalım. Gerekirse müzik öneriniz ne ise o programları da koyalım. Geleneksel hale getirelim. Gençler olarak 'Kavak için ne yapabiliriz?' onu düşünelim. Örneğin, birlikte sportif faaliyetlerde, sosyal içerikli çeşitli etkinliklerde bulunalım. Bizden sonra gelecek nesillere örnek olalım." diye konuştu.

Gençlere yönelik yapılan iftar programından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Vekili Onay, programı düzenleyen Ömer Çakıroğlu ve programa katılan gençlere teşekkür etti.

İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

Kaynak: AA