AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti İçel milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İçel Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve milletvekili adayı Rabia Nur Şenlik, Tarsus ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak destek istedi.

Taşkın, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan etkin bir yönetim modeli oluşturacaklarını bildirdi.

Bakanların artık milletvekili olmayacağını anımsatan Taşkın, "Bu dönemde bürokrasinin azaldığı hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacaktır. Dolayısıyla bakanlar kendi asil işlerine yoğunlaşacaklardır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir yönetimi hakim kılacağız. Bürokrasiyi azaltırken, büyümeyi hızlandıracak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimize ivme kazandıracağız." diye konuştu.

- Akdeniz'de esnaf ziyareti

AK Parti İçel Milletvekili Hacı Özkan ve milletvekili adayı Zeynep Şemsi Aysalar da seçim çalışmalarını Akdeniz ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak sürdürdü.

Özkan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün olduğu gibi gelecekte de demokrasi ve adaleti sadece kendi insanı için değil, tüm insanlık için istemeye ve hak temelli diplomatik anlayışı sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.

"Dünya 5'ten büyüktür" çağrısını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Özkan, "Türkiye gelecekte de küresel düzeyde sözü dinlenen lider bir ülke ve mazlumların umudu olmayı sürdürecektir. Yeniden şekillenen dünyada her alanda rekabet üstünlüğüne sahip, girişimci ve yenilikçi anlayışın toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, refahını adaletle paylaşan, milli değerlerini evrensel değerlerle buluşturan, güçlü ve büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- Silifke ilçesine ziyaret

AK Parti İçel Milletvekili Yılmaz Tezcan da seçim çalışmalarına Silifke ilçesinde devam etti.

Tezcan, 24 Haziran seçimlerinden sonra demokratik standartları daha da yükseltmeye devam edeceklerini belirterek, "Herkesin inandığı gibi yaşayabildiği, katılımcı bir yaklaşımla fikirlerini özgürce ifade edebildiği, refaha katkıda bulunduğu ve refahtan hak ettiği payı aldığı, emniyet ve huzur içerisinde yaşayan bir toplum olarak birlikte geleceğe yürüyeceğiz." diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları, Zeynep Gül Yılmaz, Bilal Özkan, Güllü Can ve Mehmet Sait Kayan da ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: AA