Darıca'dan Kısa Kısa

Darıca Belediyesi Gelişim ve Eğitim Merkezi'nde (DARGEM) çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyer kadınların ürettikleri ürünler sergilendi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, eşi Teslime Karabacak ile kursiyerlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Karabacak, bu yıl, Halk Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları çalışmalarla yaklaşık bin 500 kursiyerin açılan kursları başarıyla tamamladığını söyledi.

Yıl sonunda açılan sergilerde, el emeği ve göz nurunun olduğunu ifade eden Karabacak, "Bu kurslarda edindiğiniz bilgi ve becerilerinizi hayatın her anında en iyi şekilde değerlendireceğinizi umut ediyorum. Belediye olarak düzenlediğimiz bu gelişim kursları önümüzdeki yıllarda da devam edecek." diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

- AK Parti Darıca yöneticilerinden Karabacak'a ziyaret

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde ilçe yöneticileri ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

Ziyarette Bıyık, parti çalışmaları hakkında Karabacak'a bilgi verdi, ayrıca şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Darıca Gençlerbirliği'ni tebrik etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: AA