Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

MHP Adana Milletvekili Varlı: 'Hem Türkiye'de hem de Adana'da, MHP'ye en fazla milletvekilini kazandırmayı ve Recep Tayyip Erdoğan'ı en fazla oyla Cumhurbaşkanı seçtirmeyi hedefliyoruz'.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Hem Türkiye'de hem de Adana'da, MHP'ye en fazla milletvekilini kazandırmayı ve Recep Tayyip Erdoğan'ı en fazla oyla Cumhurbaşkanı seçtirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Milletvekili Varlı, seçim çalışmaları kapsamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da milletin sandık başına gideceğini anımsattı.

Genel merkezlerin aday tespit çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Varlı, "Hem Türkiye'de hem de Adana'da, MHP'ye en fazla milletvekilini kazandırmayı ve Recep Tayyip Erdoğan'ı en fazla oyla Cumhurbaşkanı seçtirmeyi hedefliyoruz. Bu işin de birinci turda noktalanmasına katkı sağlamak adına yola çıktık." diye konuştu.

Varlı, milletin de "Cumhur İttifakı"na destek vereceğine inandığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin içerisinde bulunduğu problemleri en iyi bilen iki devlet adamı bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli hem çok tecrübeli hem de meseleleri çok iyi bilen liderler. Bugün PKK ve FETÖ'yle mücadelede, Suriye meselesinde, sınır güvenliğini sağlamada çok önemli adımlar atıldı. İnanıyorum ki kıymetli Türk milleti bunu görüp, inşallah hem MHP'yi güçlü kılacak hem de Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi noktasında oylarını kullanacaklardır. Biz de bu gayretle çalışacağız."
Kaynak: AA