Başkale Belediyesinin Alt Ve Üst Yapı Çalışmaları

Başkale Belediyesi, havaların ısınmasıyla parke taşı, kanal temizliği, yağmur suyu kanalı, stabilize yol ve beton boru döşeme onarma çalışmalarına hız verdi.

İlçenin birçok mahallesinde alt yapı, yol bakım ve onarım ile parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Fen İşleri ekipleri, özverili bir çalışmayla mahallelerin cadde ve sokaklarını kilitli parke taşı ile kaplıyor.

Merkez Yenimahalle'de bulunan sanayi sitesi ve Güvendik, Kaşkol, Böğrüpek kırsal mahallelerinde bulunan cami ve taziye evlerinin önüne de parke taşı döşendi.

Ayrıca sel taşkınlarını önlemek ve vatandaşların olumsuzluklardan etkilenmemesi amacıyla kanallar temizlenerek, birçok kırsal mahallede beton boru değişimi ve onarımı yapıldı.

Yağmur ve kar nedeniyle bozulan yollarda stabilize yol çalışması ve yol genişletme çalışmaları da yapılarak yollar bakım ve onarımdan geçirildi.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Abdulselam Öztürk, "İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı, üst yapı ve yol yapım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Başkale Belediyesi olarak ilçemizdeki yatırım seferberliği devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde devam eden altyapı ve diğer hizmetlerimizin tamamlanmasıyla ilçelerimiz daha güzel bir yerleşim merkezlerine dönüşecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA