24 Haziran Seçimlerine Doğru

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 27. Dönem Trabzon Milletvekilliği için 59 aday adayının başvuru yapmasının, AK Parti'ye olan ilginin artarak devam ettiğinin göstergesi olduğunu bildirdi.

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerin ülke açısından çok önemli bir milat olduğunu belirtti.

İktidara geldikleri günden beri milletin egemenliğinin önünde duvar olan bütün engelleri her seçimde aşama aşama yıktıklarını ve parti olarak milletin egemenliğini kendilerine verilen yetkiyle koruduklarını aktaran Revi, "İşte bütün bu kazanımlarımızı kalıcı hale getirebilmek için 24 Haziran seçimleri büyük bir önem taşıyor. Bu durumun farkında olan milletimiz inanıyorum ki küresel planlayıcıların oyununu bir kez daha bozacaktır." ifadelerini kullandı.

Revi, il teşkilatı olarak yoğun bir çalışma başlattıklarına da dikkat çekerek, açıklamasında şunlara yer verdi:

"25 Mart'ta gerçekleştirdiğimiz kongre bu çalışmaların ürünü olmuştur. Kongremiz o kadar coşkulu ve güzel geçti ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere herkes kongremizden memnun olduklarını söyledi. Biz de her defasında kongremizin coşkusunu seçimlere taşıyacağımızı söylüyoruz.

Trabzon milletvekilliği için 59 aday adayının başvuru yapması, AK Parti'ye olan ilginin artarak devam ettiğinin göstergesidir. AK Parti'ye olan teveccühün artarak devam etmesi bizi memnun etmektedir. Bütün aday adaylarına teşekkür ediyorum. Partimize bir heyecan kattılar. Çok güzel bir seçim öncesi dönem geçiriyoruz, teşkilatlarımız heyecanlı."

Kaynak: AA