Gebze'de İftar Sofrası Adem Yavuz Mahallesi'nde Kuruldu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

Gebze'de İftar Sofrası Adem Yavuz Mahallesi'nde Kuruldu
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği etkinlikleri Adem Yavuz Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinlerini aileleriyle ve komşularıyla bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programının gerçekleştiği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı. Gebzeliler ile Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim” dedi.

Program, okunan ezanın ardından son bulurken, her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi.

Kaynak: İHA