AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'nın Ziyaretleri

Muhammet Balta: 'Yeni dönemde Türkiye'nin yükselişini kimse durduramayacak'.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni dönemde Türkiye'nin yükselişini kimsenin durduramayacağını söyledi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında Arsin ilçesinde esnaf ile kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, il gençlik ve kadın kolları üyelerinin de eşlik ettiği Balta, 24 Haziran'ın, Türkiye, millet ve mazlum coğrafyalar için çok önemli bir eşik olduğunu belirtti.

Projeleri gerçekleştirebilmeleri ve gelişimi devam ettirebilmeleri için istikrarlı, güçlü bir sistemin şart olduğunu ifade eden Balta, şöyle konuştu:

"İnşallah yeni sistemle güçlü hükümet, güçlü Meclis, güçlü Türkiye sloganımız gerçek olacak. Milletimiz inşallah cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçmek suretiyle Türkiye'nin yürüyüşünü kesintisiz şekilde devam ettirecektir. Buna inancımız sonsuz. Yine inşallah parlamentoda da AK Partimiz çoğunluğu alan parti olacaktır. Bu nedenle toplumun her kesimine hitap eden projeleriyle Türkiye'yi ve Trabzon'u, Arsin'i daha ileriye taşıyacak olan yegane parti AK Parti'dir."

Balta, AK Parti'nin 16 yılda sürekli hizmet ürettiğini kaydederek, "Arsinli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hizmetler yapıldığı zaman ciddi manada karşılık görüyor. Bu bizi daha da mutlu ediyor. Gençlerimizin, kadınlarımızın desteği ile yükselişimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Arsinli hemşehrilerim 24 Haziran'da yeni bir AK destan yazacak. Yeni dönemde Türkiye'nin yükselişini kimse durduramayacak." dedi.
Kaynak: AA