Ünye Kent Konseyinden İftar

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kent Konseyi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Ünye Kent Konseyi tarafından Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde verilen iftara Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, Kent Konseyinin yürütme kurulu üyeleri, Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi üyeleri katıldı.

Başkan Ahmet Çamyar, yaptığı konuşmada şehirlerin gelişimi için kent konseylerinin önemli olduğunu ifade etti.

"Kent konseyi bizim yoldaşımız ve paydaşımızdır" diyen Çamar, "Üretmiş oldukları politikalar itibarıyla kente değer katan fikirler ortaya çıkarıyorlar. Biz de yerel yöneticiler olarak ortaya çıkan o fikrin bir tarafından tutarak Ünyemize hatrı sayılır değerler katmaya devam ediyoruz. Özellikle gençlerimizin fikirleri bizler için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu ise ramazan ayının manevi ikliminin en güzel ve özel anlarından iftar sofralarının birleştirici ve bütünleştirici olduğu söyledi.

Türk milletini millet yapan en önemli değerlerin milli, manevi ve dini değerler olduğunu ifade eden Kıroğlu, "Biz bu değerleri asırlardır vermiş olduğumuz mücadelelerle elde etmiş, bugünlere getirmiş ve bu değerler uğruna gözünü kırpmadan canını feda etmeyi bilmiş, bu anlamda da dünyanın en güzide milletlerinden birisiyiz. Bizi de geleceğe taşıyacak olan bu değerlerimizle birlikte geleceğe yürümek için hepimiz üzerinde görev ve sorumluluk olduğu bilincindeyiz. Allah Türk milletini dini, milli değerlerimizden ayırmasın." dedi.

Kaynak: AA