OYFEST 2018 Bahar Festivali

Festival kapsamında, optimist laser, masa tenisi ve tavla turnuvaları yapılacak.

Bodrum ilçesinde düzenlenen Ortakent-Yahşi Bahar Festivali (OYFEST 2018) kapsamında, optimist laser, masa tenisi ve tavla turnuvaları yapılacak.

Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Ortakent Yahşi Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen OYFEST 2018 kapsamında, 1-3 Haziran tarihlerinde yapılacak masa tenisi, tavla, optimist ve laser turnuvaları tanıtıldı.

OYDER Başkanı Ahmet Aras, düzenlediği bilgilendirme toplantısında, ilçede ikinci kez düzenledikleri festivali titizlikle hazırladıklarını ifade etti.

Festivalin, 21-25 Mayıs'ta Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye (TS) Türkiye Tenis Şampiyonası ile başladığına dikkati çeken Aras, ilçede bir hafta süren şampiyonayı başarıyla yaptıklarını kaydetti.

Aras, festival kapsamında 1-3 Haziran tarihlerinde de masa tenisi, tavla, optimist ve laser turnuvaları yapılacağını belirten Aras, yapıcak optimist laser yarışmasına milli sörfçü Lena Aylin Erdil'in de katılacağını söyledi.
Kaynak: AA