İş Adamı Eşref Keleş Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Diyarbakırlı iş adamı Eşref Keleş, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İş Adamı Eşref Keleş Ak Parti'den Aday Adayı Oldu
Ünlü iş adamı Eşref Keleş, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den Diyarbakır milletvekili aday adayı oldu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yapmış olduğu dev yatırımlarla adından sıkça bahsettiren Keleş, “Çocukluğumun, gençliğimin en güzel yıllarını geçirdiğim bu topraklarda; ülkemiz, milletimiz ve Diyarbakırımız için sizlerle birlikte daha büyük adımlar atacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.



“Cumhurbaşkanımızın yanında saf tutmaktan vazgeçmeyeceğiz”

15 Temmuz sürecinde daima demokrasiden yana saf tuttuğunu ifade eden Keleş, "Allah bu millete bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmasın. Bu mücadelede devletimizin, milletimizin ve Türkiye’nin sesini sözünü arşa çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında saf tutmaktan vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.



“Diyarbakır’ın geleceğini birlikte inşa edelim”

İş hayatı süresince yaptığı işlerin en büyük referansı olduğunu belirten Keleş, Diyarbakır adına doğru işler yapmak ve doğru sözler söylemek için bu yola çıktığını söyledi.

Diyarbakır’da vergi rekortmeni olduğunu da hatırlatan Keleş, Diyarbakırlı hemşehrilerinin hizmetkarı olacağını vurguladı.

Büyük bir Diyarbakır sevdalısı olduğunu dile getiren Eşref Keleş, geleceğin Diyarbarkır’ını hemşehrileriyle birlikte inşa etmek istediğini belirtti.

Kaynak: İHA