Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, yapımına devam eden park çalışmalarını inceledi.

Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, İbrahim Çoban, Park ve Bahçeler Müdürü Mithat Kemal Alay ile 56 dönüm üzerine kurulacak Kültür Parkı'nın yapım çalışmalarını denetledi.

Çimşit, burada yaptığı açıklamada, ilçeye yeşil alalar kazandırmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İlçede daha önce çöp alanı olarak kullanılan alanı yeşil alana dönüştürdüklerini belirten Çimşit, "Şu an itibarıyla parkımızın yapımı hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu vesileyle emeği geçen güm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

- Viranşehir Trafik Eğitim Parkı'na kavuşuyor

Viranşehir Belediyesi, Trafik Eğitim Parkı yapımı için çalışmalara başladı.

Yenişehir Mahallesinde spor kompleksi karşısında bulunan alanda Trafik Eğitim Parkı kurulacak. İnşa çalışmaları başlayan parkın tamamlanmasıyla ilkokulda eğitim gören öğrencilere eğitmenler eşliğinde uygulamalı olarak trafik kuralları, yaya geçidi, kaldırım kullanımı, trafik ışıkları, bisikletle ilgili kurallar, araç içinde çocuk davranışı, emniyet kemeri kullanımı gibi eğitimler verilecek.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, ilçe için önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: AA