Kenan Sofuoğlu Gençlerle Buluştu

AK Parti 3. sıra milletvekili adayı ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Geyve ilçesinde gençlerle buluştu.



AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Geyve İlçe Gençlik Kollarınca düzenlenen gençlik buluşmasına katılan Sofuoğlu, burada yaptığı konuşmada, genç sporcuların sorunlarını, gençliğin genel istek ve taleplerini yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirtti.

Gençlerle ortak bir yaklaşıma, bakış açısına sahip olduğunu kaydeden Sofuoğlu, "24 Haziran'dan sonra nasip olursa gençlerin milletvekili bir ağabeyi olacağım. Her alanda milli sporcularımıza, spora gönül vermiş gençlere destek olmak, zamanında benim de yaşadığım kronik sorunlara çözüm getirmek için çalışacağım. Gençlikle ilgili konularda hep birlikte önemli, güzel işlere imza atacağız." ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu, bir gencin "Milletvekili olunca giyim tarzınız değişecek mi? Motosiklet ve spor arabanın yerini makam arabası mı alacak?" sorusuna karşılık, "Bugüne kadar hep olduğum gibi görünmeye çalıştım. Benim giyim tarzım, yaşam tarzım bu şekilde, beni sevenler de beni bu şekilde sevdi. Ben nasılsam öyle olmaya devam edeceğim. Motosiklet benim için bir tutku, ne spor giyim tarzımdan ne de motosikletimden kopmayı düşünmüyorum ancak TBMM'de gerçekleştirilecek çalışmalarda elbette daha resmi giyinmem gereken zamanlar olacak. Bu durumlara da ayak uyduracağım, Meclis'e motosikletle gideceğim zamanlar da olacak." yanıtını verdi.

TFF 2. Lig play-off finalinde Afjet Afyonspor'a 2-1 yenildiği için bir üst lige çıkamayan Sakaryaspor'a çok üzüldüğünü kaydeden Sofuoğlu, bu şehirde Sakaryaspor'a olan sevgi, tutku ve bağlılığın ne derece yüksek olduğunu çok iyi bildiğini kaydetti. Takımı Süper Lig'de, Avrupa kupalarında görmek istediklerini aktaran Sofuoğlu, "Milletvekili olarak neler yapabiliriz, nasıl maksimum katkı sağlarız, bu konuları da yine hep birlikte değerlendirerek elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Geyve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ve partililer katıldı.

Sofuoğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA