Hatay'da Seçim Çalışmaları

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Hatay'da seçim çalışmalarına başlandı.

Ramazan ayı dolayısıyla, her gün bir mahallede iftar buluşmaları düzenleyen Antakya Belediyesi, halka cumhur ittifakını anlatıyor.

Antakya'da Ürgenpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen İsmail Kimyeci, 24 Haziran'da yapılacak seçimin geçmişte yapılan diğer seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi.

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olduğunu da kaydeden Kimyeci, şu ifadelere yer verdi:

"Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimin önemini de iyi kavramamız lazım. Bir yandan Antakya'ya ve Antakya halkına hizmet ederken, bir yandan da gecenin geç saatlerine kadar vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı seçim manifestosu, hedefler ve hükümetin icraatları hakkında bilgi vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmamız seçim gününe kadar devam edecektir." dedi.

Kimyeci, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Gerekirse seçim gününe kadar evlerimize gitmeyeceğiz ve seçimde galip gelebilmek için daha çok çalışacağız. Bugüne kadar hainlere nasıl fırsat vermediysek, bundan sonra da fırsat vermeyeceğiz. Reisimiz yalnız değildir. Karşısında tüm dünya birleşse bile, bizler Türkiye halkı olarak Reisimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu konuda herkesin elini taşın altına koyması ve her zamankinden daha çok mücadele etmesi gerekir."

Düzenlenen iftar programlarında, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, parti yöneticileri de hazır bulunuyor.

Kaynak: AA