AK Parti Balıkesir İl Başkanı Demiraslan Açıklaması

'Aday listelerimizin açıklanması bize büyük güç kattı. Balıkesir için hemşehrilerimiz için hizmet edecek muhteşem bir liste.'

Balıkesir milletvekili aday listelerinin netleşmesinin ardından listeyi değerlendiren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, "Aday listelerimizin açıklanması bize büyük güç kattı. Balıkesir için hemşehrilerimiz için hizmet edecek muhteşem bir liste." dedi.

Demiraslan, yazılı açıklamasında, 70 aday adayı arasından 9 kişiyi seçmenin kolay olmadığını belirterek, her birinin milletvekili olmaya ve mecliste hizmet etmeye layık isimler olduğunu ifade etti.

Balıkesir'de 24 Haziran seçimleri için çok çalışacaklarını bildiren Demiraslan, şunları kaydetti:

"Aday listelerimizin açıklanması bize büyük güç kattı. Balıkesir için hemşerilerimiz için hizmet edecek muhteşem bir liste. Adayların hem il merkezinde hem de ilçelerde yapacağı tüm çalışmalar programlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve partililerimizin de katılımıyla gerek il merkezinde gerek de Manyas, Gönen ve Havran ilçelerimizde sahaya çoktan inmiştik. Öğlen başlayan gezi çalışmalarımız, sahura kadar sürüyor."
Kaynak: AA