Sandıklı'da Şehit Ve Gaziler Yararına Kermes

Sandıklı ilçesinde Bera Eğitim kurumu öğrencileri şehit ve gaziler yararına kermes düzenledi.

Bera Eğitim Kurumları yemekhane bölümünde düzenlenen kermeste, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Kermese Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin, Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, Maharip Gazi Tahsin Koç, şehit Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in ailesi katıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yıl LÖSEV ve Mehmetçik Vakfı adına kermes düzenledikleri belirten Bera Eğitim Kurumları Müdürü Hasan Hüseyin Baykal, bu yılda ikincisini Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği adına düzenlediklerini belirtti.

Kermesten elde edilen gelirlerin Derneğe bağışlanacağını belirten Baykal, şöyle konuştu:

"Bu kermesi düzenlemekteki amacımız, ülkemiz için canını feda eden, kanının son damlasına kadar bu ülkenin bekası için harcayan şehitlerimize ve gazilerimiz ile yakınlarına destek olabilmek için bu kermesi düzenledik. Bu kermeste velilerimiz ve öğrencilerimizin katkısıyla hazırlanan el emekleri, diğer ve öğrencilerimize satışları yapılacak. Elde edilen gelir de Derneğimize bağışlanacak. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve burada satışı üstlenen öğrencilerimize teşekkür ediyorum herkesin emeğine sağlık."

Daha sonra kermesi gezen gaziler ve şehit yakınları öğrencilere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA