Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Bayata, mesajında, 19 Mayıs'ın Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, ulusal değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adı olduğunu ifade etti.

Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin, 19 Mayıs 1919'da atıldığını vurgulayan Bayata, şunları kaydetti:

"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs'ı geleceğimiz ve umudumuz olan siz gençliğe armağan etmiştir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en baştan gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum."

- AK Parti İlçe Başkanı Güven'in ziyaretleri

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven, Çıkrıkçı, Temrezli ve Karakavak mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Güven, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Güven, "Ziyaretler bizleri ve mahalle başkanlarımızı da mutlu ediyor. Bu teşkilatın başarılı olması için gece gündüz çalışıyoruz. Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla buluşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA