Mehmetçik İlkokulundan Gıda Bankasına Yardım

Sivas'ta, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladı.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerin katkıları ile yaklaşık 1,5 ayda toplanan gıda yardımları, kolilendikten sonra Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasına teslim edildi.

Okul Müdürü İlyas Karahan, öğretmen ve öğrenciler, yardımları teslim etmek amacıyla Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrenciler, Gıda Bankasının gıda, temizlik, giyim ve diğer reyonlarını gezerek, buranın yapısı ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Karahan, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ramazan ayı öncesinde bir nebze olsun katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ise öğrencilerin, çay, şeker, makarna, un, hazır çorba, çocuk bezi gibi toplam 517 muhtelif ürün topladığını belirterek, katkılarından dolayı okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Kaynak: AA