Manisa'da Şehit Ve Gazi Anneleri Unutulmadı

Manisa AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Anneler Günü" programında şehit, gazi ve engelli anneleri ağırlandı.

Manisa Polisevi'nde düzenlenen "Anneler Günü" programında, Manisa'da ikamet eden şehit, gazi ve engelli anneleri bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Berk İçelli, yemek öncesi misafirlerini kapıda karşılayarak gül hediye etti.

Engelli çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan İçelli, yaptığı konuşmada, "anne" kelimesinin herkes için çok büyük bir önem taşıdığını ve annelerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

Programda eşi İlkşen İçelli'ye de engelli çocuklarla birlikte çiçek takdim edip Anneler Günü'nü kutlayan İçelli, şöyle konuştu:

"Bizler bu kadar çok engelli kardeşimize, gencimize, yaşlımıza, çocuğumuza değer verilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Herkese kucak açan bir Cumhurbaşkanımız var. Bunun kıymetini bilmek lazım. Önümüzde çok değerli bir seçim var. 24 Haziran'da inşallah buradaki insanlar partisi ne olursa olsun bu yeni sistemi buradaki kardeşlerimiz çok çalışıp gayret etmek lazım. Şehitlerimizin anneleri ve aileleri önce Allah'a sonra bize emanettirler. Hükümetimiz şehit ve engelli ailelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ve her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Şehitlerimiz sayesinde yedi düvele karşı verdiğimiz mücadelede bayrağımız yere düşmedi ve mücadeleye devam ediyoruz."

Programa, Manisa'daki kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, engelli anneleri, şehit ve gazi anneleri AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve milletvekili aday adayı Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un eşi Esra Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in eşi Tülin Çelik de katıldı.

Kaynak: AA