Çorum TSO Organ Seçimleri Tamamlandı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, organ seçimlerinin ardından yeniden başkanlığa getirildi.

TSO'nun 1 Nisan'da meslek komite ve meclis üyeliği seçimleri ile başlayan organ seçimleri süreci, meclis divanı ve yönetim kurulu seçimleriyle sona erdi. 57 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde Çetin Başaranhıncal yeniden TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Erol Karadaş da Meclis Başkanı seçildi.

Başaranhıncal başkanlığındaki yönetim kurulu Yakup Karaca, Mustafa Özbayram, Muharrem Sarıaslan, Hayri Şamlı, Ömer Altıkardeş, Halil Erkan, Turgut İlgü, Özlem Erdem, Akif Çoşkun ve Abdurrahman İstanbulluoğlu'dan oluştu.

Karadaş başkanlığındaki Meclis Divan Kurulunda da başkan yardımcılığına Fikret Tepençelik ve Fatma Er ile katip üyeliğe de Gökhan Kerman seçildi.

Başaranhıncal, seçimin ardından yaptığı konuşmada, geçmişte görev yapan tüm organ üyelerine, özverilerinden dolayı teşekkür ederek, yeni göreve seçilen üyelere de çalışmalarında başarı diledi. Başaranhıncal, hep birlikte Çorum ve iş dünyası için hizmet üreteceklerini vurguladı.

Kaynak: AA