Kadirli Milli Eğitim Müdürü Tapsız Basınla Tanıştı

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tapsız, göreve yeni başlaması dolayısıyla Kadirli Öğretmenevinde düzenlediği toplantıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla tanıştı.

Toplantıda yaptığı konuşlada, eğitimle ilgili sorunların çözümünde eğitim camiasında görev yapan yöneticiler ve öğretmenler ile velilerin yanı sıra basın çalışanlarına önemli görevler düştüğünü dile getiren Tapsız, şunları söyledi:

"Basın, ilçenin aynasıdır. Yaptığımız hizmetlerin duyurulması ve aksaklıkların giderilmesi için dışarıdan bakan bir gözün, bizlere gözümüzden kaçanları hatırlatmasıdır. Değerli basın çalışanlarımızın, hizmetlerin ve dolayısıyla eğitim adına yaptığımız işlerin kalitesinin artmasında kritik öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Ortak akıl ile inşallah sık sık bir araya gelerek hareket edeceğiz."

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya da Tapsız'a yeni görevinde başarılar dileyerek, basın çalışanları olarak, yapıcı ve olumlu diyalog içerisinde, insanların haber alma özgürlüklerine hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA