Elazığ'da Düğün Ve Ev Konsepti Fuarı Açıldı

.

Elazığ'da Düğün ve Ev Konsepti Fuarı, düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi fuar alanında organize edilen fuarda, evlilik hazırlığında olan ve çeyiz düzen ailelere yönelik pek çok ürün yer aldı.

Gelinlik, nişan ve kına gecesi kıyafeti, tekstil, mobilya ve beyaz eşya, çeyizlik, züccaciye, aksesuar firmaları ile düğün fotoğrafçılığı ve organizasyon firmalarının çok sayıda stant kurduğu fuarı vatandaşlar ilgiyle gezdi.

Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, törende yaptığı konuşmada, fuarların sektördeki firmaların gelişmelerini, yeniliklerini, üretimlerini vatandaşlara sunma ve kendilerini yeniden revize etme noktasında önemli organizasyonlar olduğunu belirtti.

Bu yıl ilki düzenlenen fuarın hayırlı olmasını dileyen Kaçmaz, "Bu vesilelerle Elazığ'ımızı olması gereken ve hak ettiği yerde inşallah göreceğiz. Valilik olarak da bugüne kadar göstermiş olduğumuz çabayı ve gayreti, boynumuzun borcu olan görev ve sorumluluklarımızı bundan sonra da göstereceğiz." diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, belediye olarak anlamlı bir fuara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Elazığ'da yıllık ortalama nikah sayısı yaklaşık 3 bin arasında. Yılda ortalama 3 bin gencimiz düğün yapıyor. Elazığ'da 150 bin konut var. Fuarlar şehirlerin ekonominin gelişmesinde üretici ile tüketiciyi bir araya getirmede ve üreticinin malzemelerini ürettiklerini tanıtmada çok önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA