Yazar Uluğtürkan, Artvin'de Öğrencilerle Buluştu

Gazeteci-yazar Mehmet Uluğtürkan, Artvin Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okur-yazar buluşması kapsamında Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Programa, Uluğtürkan'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Doğan Kitap Eğitim Yayınları Direktörü Erdal Karakaya, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kahveci, burada yaptığı konuşmada, Artvin Valiliğinin katkılarıyla ilde gerçekleştirdikleri okur yazar buluşmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, öğrenciler üzerinde son derece önemli etkileri olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Uluğtürkan ise ekonomi muhabirliği yaptığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Başarılı iş dünyası temsilcilerinin haberlerini yapıyorum. Siz değerli öğrencilere şunu samimiyetimle söylemek istiyorum. Haberini yaptığım ve sektörlerinde başarılı olmuş tüm patronların yazdığını gördüm. Toplumun büyük çoğunluğu sizlere sürekli okumanız konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Bence de mükemmel bir tavsiyedir ama yazmadığınız zaman yarım kalmışsınızdır. Her ne iş yaparsanız yapın, gelecekte birçoğunuz mühendis olacak, farklı alanlarda doktor olacak ama onların içerisinde en başarılı olanları yazanlar olacaktır. Onun için sadece okumak yetmez, yazmak da gerekiyor. Günlük yazanların hayatta daha başarılı olduklarını gözlemledim."

Uluğtürkan, söyleşi sonunda öğrenciler için kitabını imzaladı.

Kaynak: AA