Hatay Nisan Ayında Fuar Hareketliliği Yaşayacak

Hatay’da, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yapı İnşaat, Gayrimenkul ile Hatay Kitap fuarlarının, nisan ayında kapılarını açacağı bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Habib-i Neccar Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yapı İnşaat, Gayrimenkul Fuarı ile Hatay Kitap Fuarı'nı tanıttı.

Bu yıl ikincisini düzenleyecekleri fuarlardan Yapı İnşaat, Gayrimenkul Fuarı'nın 11-15 Nisan, Hatay Kitap Fuarı'nın da 20-29 Nisan tarihlerinde ziyaretçileri ağırlayacağını belirterek, Savaş, fuarların her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve kaliteli bir şekilde yapılması için çaba harcadıklarını dile getirdi.

Antakya İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş da bu yıl fuara 53 firmanın katılım göstereceğini kaydederek, Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi akını beklediklerini ifade etti.

Hatay Kitap Fuarı sorumlusu Kamile Yurtseven ise bu yılki fuara aralarında Ayşe Kulin, Canan Tan, Ahmet Selçuk İlkan, İrfan Değirmenci'nin de yer alacağı çok sayıda ünlü yazar ve şairlerin konuk olacağını aktararak, herkesi fuara beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA