Aygün, Görev Süresini Değerlendirdi

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, 9 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Aygün, bir otelde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca Köse'nin güzelleşmesi ve daha modern bir ilçe olması için çalıştıklarını söyledi.

Projeleri tamamlamak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Aygün, yıl sonu itibarıyla Köse'nin üstyapısının bitirilmiş olacağını dile getirdi.

Aygün, ilçede dağ kızağı yapılacak ve hayvanat bahçesi kurulacak 300 dönümlük milli parka ilişkin proje çalışmalarının devam ettiğini anlattı.

Eski araçları satarak belediye bütçesine katkı sağladıklarını, büyükşehir belediyeleri ve diğer kurumlar vasıtasıyla araçların büyük bir kısmını da yenilediklerini anlatan Aygün, şunları kaydetti:

"İlçemize 7 çocuk parkı kazandırdık. Kaliteli içme suyumuz yoktu ve özellikle yaz aylarında sorun yaşıyorduk. Köse Barajı'ndan bize tahsis sağlandı. Gümüşhane belediyelerinin en yüksek yatırımı olarak 20 milyon liraya Kelkit ve Köse'nin su ihtiyacını karşılayacak proje geçen yılın kasım ayı itibariyle sonuçlandı. Yeni bir depo hazırlanıyor. Haziran ayı sonu itibariyle bölgenin en kaliteli suyuna kavuşacağız."

Aygün, göreve geldiğinde belediyenin 3 milyon lira olan bütçesinin bu yıl 7,2 milyon liraya ulaştığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA