Başkan Albayrak Çalışmaları Yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’da yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Albayrak Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Albayrak Tekirdağ’da yapımı süren projeleri yerinde ziyaret ederek projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler esnasında Başkan Kadir Albayrak’a Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Etüt Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan da eşlik etti. Albayrak, Hayrabolu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve inşaat çalışmaları devam eden Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanını yerinde inceledi. Hayrabolu’daki otopark sorununu büyük oranda çözecek olan Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı incelemesinde Başkan Kadir Albayrak’a Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu eşlik etti.

Albayrak, Toptancı Sebze Meyve Halini inceledi

Albayrak’ın ziyaretleri arasında Süleymanpaşa ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Toptancı Sebze Meyve Hali de vardı. 30 adet dükkan, satış alanı, çay ocağı gibi bölümlerin yer aldığı Hal Binasının Ekim ayına doğru tamamlanacağı öğrenildi. Toptancı Sebze Meyve Hali’nin hem üretici, hem de tüketici için fayda getirecek bir yatırım olduğunu belirten Başkan Albayrak, buradaki çalışmaların sorunsuz ilerlediğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde inşaat halindeki Su Ürünleri Toptancı Halinde de incelemelerde bulunarak son durum hakkında görevli personelden bilgi aldı. 5 bin 272 metre alan üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Su Ürünleri Toptancı Halinin, temmuz ayında tamamlanması bekleniyor.

Aydoğdu Mahallesi ve Ruşen Güneş Sokak’taki çalışmalar incelendi

Albayrak’ın bir başka durağı da Aydoğdu Mahallesiydi. Albayrak burada devam eden üstyapı çalışmaları ve Perşembe Pazarının da kurulduğu Ruşen Güneş Sokak’taki yol, tretuvar ve kanal çalışmalarını yerinde inceledi.

Albayrak’ın ziyaretleri arasında yapımı devam eden Süleymanpaşa yeni Otobüs Terminali de vardı. Görevli personelden son durum hakkında bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Süleymanpaşa ilçesinin hak ettiği kapasitede bir terminale kavuşacağını söyledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son olarak, Süleymanpaşa ilçesinde, Değirmenaltı Mahallesi’nde yapım aşamasındaki üst geçitte incelemelerde bulundu. Albayrak, çalışmaların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve en geç Mayıs ayının sonuna doğru tamamlanacağını ifade etti.

Kaynak: İHA