Kaymakam Kaşıkçı, Öğrencilerle Buluştu

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

İsmet Alkan Anadolu Lisesi ve Destekleme ve Yetiştirme Kursu tarafından Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri düzenlendi.

Etkinliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı ile Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan da konuk olarak, mesleklerini tanıttı.

Kaşıkçı, etkinlikte yaptığı konuşmada, daha önce farklı yerlerde görev yaptığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Kaymakamlığın en zor tarafı 7 gün, 24 saat telefonunuz açıktır. Hafta sonunda dahi işinizle ilgili mutlaka bir faaliyet vardır. En güzel yanı ise insanların sorunlarını çözmektir. İnsanlara yardımcı olmaktır. Sizler de en iyisi olmaya çalışın. Devletimiz size her türlü olanağı sağlıyor ve sağlayacak. Sizler bizim geleceğimizsiniz."

Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan da hakim, savcı ve avukatlık meslekleri konusunda bilgi vererek, tavsiyelerde bulundu.

İsmet Alkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayten Avcıoğlu, etkinlik sonunda katılımcılara teşekkür etti.

Programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şube müdürleri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Yağan da takip etti.

Kaynak: AA