TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Ziyaretler

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettiği bildirildi.

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun, yeni dönem çalışmaları için meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Bizler şehrimizin, ülkemizin gelişmesi doğrultusunda, ekonominin gelişmesi, ticaretin büyümesi konusunda projeler geliştiririz. Şehrin ve bölgedeki ticaretin sorunların çözümü konusunda da TOBB'a bütün sorunları iletiriz. TOBB gerek sorunların çözümü gerekse de kanunlaşması gereken konular varsa geniş kapsamlı çalışmalar yapar. İlgili bakanlara, başbakanımıza iletilir. Hatta ekonomi şurasında sayın Cumhurbaşkanımıza iletilir. Bugüne kadar odamız ve borsamızdan hangi sorun gelmişse veya taleplerimiz olmuşsa Rifat Beyin başkanlığında tüm sorunlarımızın tamamının çözüldüğünü söyleyebiliriz."

Öte yandan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Karadeniz gezilerinde çekilen fotoğraflardan oluşan ve gazeteci Ömür Avcı tarafından hazırlanan "Baba ocağına seyahatler" adlı fotoğraf albümünün de Trabzon heyeti tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na hediye edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA