Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sertan Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 6 banka arasında imzalanan protokol ile nefes kredisi başvurularının başladığını bildirdi.

ETSO Başkanı Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 6 ay ana para ödemesiz 18 ay vadeli kredinin üye başına 200 bin lira ile sınırlı olduğunu, kredi başvurusu yapmak isteyen üyelerin ETSO'ya başvuruda bulunabileceğini ifade etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Nefes kredisi 6 ay ana para ödemesiz sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere, toplam 18 ay vadeli aylık yüzde 0,99 faiz oranlı kredidir. Finans kaynağı yetersizliği olan üyelerimizin bu cazip krediden faydalanmasını diler ve bundan sonra da tüm imkanlarımız ile üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Nefes kredisi üyelerimize hayırlı olsun."

- Türkiye Makam Şoförleri Derneği Genel Başkanı Yılmaz'dan ziyaret

Türkiye Makam Şoförleri Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Zonguldak İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak İl Temsilciliğinin faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu söyledi.

İl Temsilcisi Cem Yaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: AA