AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Alp'ten Seçim Toplantısı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran’da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimine ilişkin parti binasında toplantı düzenledi.

Alp, toplantıda yaptığı konuşmada, bu birlik ve bu beraberlik içerisinde olunduğu süre daha da güçlü olacaklarını belirtti.

"AK Parti olarak her zaman seçimlere hazırız." diyen Alp, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimlerini yaptık 8 Haziran'da yine seçimlere çalıştık. 1 Kasım seçimleri yaptık ve akşam sevinç gözyaşlarını döktük, tekrar 2 Kasım da yine seçim çalışmalarına başladık. Seçim endişesi olmayan tek parti AK Parti'dir."

Alp, bu seçimin sadece Türkiye için değil, dünya mazlumları için de yapılacağını vurgulayarak, "Bu seçimler Türkiye’nin varoluş, yok oluş seçimidir. Türkiye bir kuşatma altına alınmak istendi. Yenidünya düzeni kuruluyor. Türkiye’nin de gerek küresel güçleri ve içerdeki uzantılarına bir cevap, bir mesaj vermek adına yapılan bir seçimdir. 24 Haziran seçimleri, yeni 15 Temmuzların önüne geçmek için yapılan bir seçimdir." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya Kadın Kolları İl Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Uzuner, yönetim kurulu üyeleri ve parti belediye meclisi üyeleri katıldı.

Kaynak: AA