Umre dolandırıcılığıyla suçlanan firma sahibi konuştu

Umre dolandırıcılığıyla suçlanan firma sahibi Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılarak olayın perde arkasını anlattı. Firma sahibi olan İbrahim Korkmaz, Demet Akalın'a da tepki gösterdi.

Umre dolandırıcılığıyla suçlanan firma sahibi konuştu
Umre dolandırıcılığıyla suçlanan firma sahibi konuştu
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden umre ziyareti için kutsal topraklara gitmek isteyen 68 kişinin Gaziantep ve Şanlıurfa illeri dolaştırıldıktan sonra tekrar Elbistan'a getirilmişti. Umreye gidemeyen vatandaşlardan bazıları ise Elbistan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, şikayetçi olmuştu.

Umre dolandırıcılığıyla suçlanan firma sahibi Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılarak olayın perde arkasını anlattı. Sözlerine gündemi meşgul ettikleri için özür dileyerek başlayan İbrahim Korkmaz, 'Birincisi biz dolandırıcı değiliz. Buna savcı ve hakim karar verdi. Dolandırıcı olsak şu anda içeride olurduk. Dolandırıcı dolandırdıktan sonra ya kaçar ya da hesabına para alır. Biz hesabımıza para almadık.' dedi. 

Tura katılanların Gaziantep Havalimanı'nda beklememeleri için Şunlıurfa gezisi yaptıklarını söyleyen Korkmaz, 'Neden gidemediniz?' sorusuna ise 'Uçağın kalmamasından dolayı.' cevabını verdi. Tura katılanlara bu durumu açıkladıklarını ve uçağı en erken salı gününe alabildiklerini söylediklerini aktran Korkmaz, 'Elbistan'a gelene kadar provokatörler rahat durmadı. Çok garip bir şekilde, rencide edilecek şekilde dolandırıcılıkla suçlandık. Durum bu. ' şeklinde konuştu.

Demet Akalın'ın olayla ilgili paylaşımına da tepki gösteren Korkmaz, dolandırıcı olmadıklarını tekrarlayrak 'İnsan bir haber okumaz mı?' diye sordu.