MTSO'nun Yeni Yönetimi Tanıtıldı

İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle meclis binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetim kurulu üyelerine söz vererek kamuoyuna takdim etti.

Toplantıda oda seçim süreci öncesi ve sonrasındaki tarafsız duruşu nedeniyle basın mensuplarına teşekkür eden Kızıltan, yola birlik, beraberlik, kucaklaşma düşüncesiyle çıktıklarını, ilk projelerinin de şehrin ihtiyacı olan heyecanı ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.

Kızıltan, yakın süreçte yapacakları toplantılarda üzerinde çalışılacak konuların daha detaylı ele alınacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Odalar, kent ekonomisinin kalkınması için üyelerine hizmeti birinci planda tutan, üyelerine hizmet veren kurumlardır. Lobi oluşturmak, icracı kurumları harekete geçirmek ve dahası politika yapıcılara tabanın sesini duyurarak, doğru ve etkin politikalar oluşmasını sağlamak asli görevimizdir. Ülkemizin birliği, dirliği, ekonomik ve sosyal refahı adına bizden ne talep edilirse, İçel iş camiası olarak göreve hazırız."

Kızıltan, MTSO olarak uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA