Osmaneli'ye Yeni Emniyet Binası

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yeni Emniyet Müdürlüğü binası törenle hizmete girdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "Vatandaşımızın can mal emniyetini korumakla görevli olan polis teşkilatımızın görev yapacağı, güzide bir mekanın açılışını yapıyoruz. İnşallah huzurumuz daim olur." dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise "Vatandaşlarımızın malını ve canını korumakla görevli polis teşkilatımızın hizmet vereceği ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının açılışına katılmak için gelen bütün davetlilere teşekkür ediyorum. Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'de ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzuru için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum." diye konuştu.

İlçe Müftüsü Sadık Erenbaşın açılışta yaptığı duanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının açılışı yapıldı.

Törene, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, ilçe ve belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA