Körfez Kitap Günleri Başlıyor

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Körfez Kitap Günleri, 16-22 Nisan tarihleri arasında Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek.

Körfez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ömür Boyu Öğrenme Federasyonu, Barbaros İmam Hatip Ortaokulu ve Uluslararası Gençlik ve Spor Konfederasyonu iş birliği ile düzenlenen Körfez Kitap Günleri, 16 Nisan - 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde 16 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan kitap günlerinde ünlü yazarların söyleşi ve seminerleri ile imza günleri yer alacak. Ayrıca ortaokul ve liseler için tiyatro gösterileri ile çocuklar için alanda “Masalcı Dede” yer alacak.

İlk gün Abdurrahman Dilipak’ın katılımıyla gerçekleşecek söyleşi ile başlayacak Körfez Kitap Günleri’nde Selma Keskintepe’nin de imza günü olacak. Ayrıca Sinan Yağmur, Okan Akkoş, Gönül Aktürk, Zeliha Koç ve Onur Badrak da okurlarıyla buluşacak. Kültür Merkezi önünde kurulacak olan alanda gerçekleştirilecek olan buluşmada, zaman zaman sürprizler de gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA