Karamanlı'da Halk Günü Buluşması

Burdur'un Karamanlı ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, düzenlediği halk günü toplantısında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.



Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, konuşan Başkan Selimoğlu, düzenlenen halk günü toplantısının yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermek, karşılıklı bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunmak için düzenlendiğini söyledi.

Köyler ile birlikte Karamanlı'ya hizmet olarak nelerin yapılabileceği konusunda çalışma yapmayı amaçladıklarını aktaran Selimoğlu, "Sizlerin istekleri nelerdir. Belediye Başkanlığı olarak her türlü görüş ve eleştirilerinize açığız. Kafanıza takılan soru işareti varsa, öğrenmek istediğiniz hususlar varsa, bizzat bana sorup, cevabını benden alabilirsiniz." dedi.

Selimoğlu, hizmet odaklı vatandaşın işini görecek şekilde projeler yürüttüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Saygı sınırlarının aşılmadığı, hakaretlere girilmediği sürece her türlü eleştiriye açığım. Çünkü bu memleket hepimizin. Biz, birlik olursak memlekete bir şeyler yaparsak hep birlikte başarmış oluruz. Bu ne Fatih Selimoğlu'nun ne de destekleyenlerin veya çevresinin başarısı olmaz. Bu Karamanlı'nın başarısı olur. Onun için geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi hizmetler bırakmak, geleceğimizin önünü açmak istiyorsak herkes burada fikirleriyle, düşünceleriyle katkı sağlasın."

Öneri ve taleplerin kayıt altına alındığı toplantıya sivil toplum kuruluşları, belediye meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA