Polis Baba Şehit Oğlunun Mezarını Ziyaret Etti

Şehit oğlunun ismini taşıyan trafik istasyonunda çalışan polis memuru Bilgin, emniyet teşkilatının kuruluş yıl dönümünde şehit oğlunun mezarını ziyaret etti.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde şehit polis oğlunun ismini taşıyan trafik istasyonunda görev yapan polis baba, emniyet teşkilatının kuruluş yıl dönümünde şehit oğlunun mezarını ziyaret etti.

Beypazarı ilçesinde oğlunun adını taşıyan Şehit Mahmut Bilgin Bölge Trafik Denetleme İstasyonunda görev yapan polis memuru Yusuf Bilgin, Türk polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünde şehit oğlunu andı.

Şırnak'ın İdil ilçesinde 2016 yılında şehit olan oğlu özel harekat polisi Mahmut Bilgin'in mezarını ziyaret eden polis memuru baba, oğlunun mezarı başında dua etti.

Baba Bilgin, böyle özel günlerin kendileri için anlamının büyük olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Oğlum her an gelecekmiş gibi içinde bir hisle yaşıyorum. Gününü kutladım ve kabri başına gül bıraktım. Devletimiz kararlı tutumu ve politikaları sayesinde elbet PKK’ın üstesinden gelecek. Zaten can çekişmeye başladılar. Türk polisi ve şehit babası olduğum için gurur duyuyorum. Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılını kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehit oğlum Mahmut’un kanı, bu vatana helal olsun."
Kaynak: AA