MÜSİAD Yeni Yönetimi Görevi Devraldı

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin yeni yönetimi kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Mart ayında Afyonkarahisar İl Temsilcisi olarak MÜSİAD Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Ahmet Karakol, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Karakol, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilciliği 2013 yılında açıldı. Önceki kurucu başkanımız Ahmet Neoldum ve ekibine teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve gayretle, yaptıklarımızla ve yapamadıklarımızla derneğimiz bugünlere geldi. Gelinen noktada hem derneğimizin tüzüğü gereği, hem de bir kan değişimi olması, yeni bir hareketlilik ve heyecan oluşması için yönetim değişikliği gerçekleşti. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım MÜSİAD Genel Merkezi tarafından bize tevdi edilen bu görevi kabul ettik ve inşallah elimizden gelen gayreti ilimiz ve ülkemiz için göstereceğiz."

MÜSİAD’ın ulusal ve uluslararası alanda çalışmaları kendilerinin de Afyonkarahisar'a yansıtmayı hedeflediklerini aktaran Karakol, yapılacak etkinliklerden kentin geniş anlamda faydalanmasını istediklerini aktardı.

Kaynak: AA