Erbakan Vakfı Yöneticileri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Erbakan Vakfı Adıyaman Şubesi, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek Vakfın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Erbakan Vakfı Yöneticileri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Erbakan Vakfının yeni hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, basın mensupları ve Vakfın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Erbakan Vakfı Adıyaman Şube Başkanı İsmail Demir, yeni hizmet binasının ve vakfın bundan sonra yapacağı çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Demir açıklamasında, “Cennet mekan eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız adına kurduğumuz Vakfımız Adıyaman’da hizmete girmiştir. Bu programın amacı basın mensubu arkadaşlara vakfımızı tanıtmaktır. Adıyaman’da vakfımızın il, gençlik ve kadın kolları teşkilatını oluşturduk. İlçelerimizden Kahta, Sincik, Samsat ve Çelikhan’da başkan atamaları yapılarak yönetimler oluşturuldu. Amacımız sosyal, kültürel ve ilmi faaliyetlerde bulunmaktır. Erbakan Hocamızın bütün özelliklerini, özellikle gençlerimize tanıtmak, bilimsel çalışmalarda 7Milli Görüş’ çizgisine bağlı kalarak geliştirmek, yapılacak etkinliklerin bu görüş çerçevesinde değerlendirmek olduğunu belirtmek isterim. Bizler Erbakansız bir Milli Görüş’ün olmayacağını iyi biliyoruz. Yine kimsenin de Milli Görüş çizgisini saptırmasına müsaade etmeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Özüne dönmüş bir Milli Görüş çizgisi için çalışacağımızı belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA