Bilecik'e ''Yedi Güzel Adam'' Kütüphanesi

Bilecik Belediyesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü, Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi işbirliğinde hazırlanan ''Bilecik Yedi Güzel Adam ve Öncüleri Kütüphanesi''nin kurulumu için protokol imzalandı.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen törene, Belediye Başkanı Selim Yağcı, KYK Bilecik İl Müdürü İsmail Şen, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz ve Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Emrah Göztepe katıldı.

Başkan Yağcı, Bilecik’teki kurumların işbirliğinde eğitim ve gençlik adına çok anlamlı bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek, ''İlimizde yüksek öğrenim yapmak üzere gelen öğrencilerimizle kültür ve medeniyet ufkumuza ışık olan başta Yedi Güzel Adam ve onların etkilendiği yazarlar ve eserleri başta olmak üzere gençlerimizi kitapla buluşturma, geleceğimizi şekillendirme ve öğrencilerimize nezih ortamlarda kitap okuma alışkanlığını kazandırma adına önemli kurum yetkilileri ile bir araya gelerek, böyle bir çalışmanın adımını attık. Bilecik’imiz, bu çalışmanın başladığı pilot illerden biri olarak seçildi.'' dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Kaynak: AA