'8 Kadın 8 Mart' Resim Sergisi Kartal'da Açıldı

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla "8 Kadın 8 Mart" adlı resim sergisini ilçe halkıyla buluşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre sergide, Ayça Aslan, Aysun Göksu Bayram, Bilgin Akın, Nazan Açar, Nursel Lüser Şahin, Sevdiye Emsiz, Sibel Koç Genç ve Songül Kara'nın eserleri yer aldı.

Belediyenin fuaye alanında açılan sergide konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, "Eserler, hayata ve kültüre bakış açınızı çok başarılı bir şekilde yansıtmış. Kadın elinin değdiği her şey güzelleşiyor. Kartal Belediyesi olarak kadınları edebiyatta, kültürde, iş dünyasında, belediyelerde, yönetimde kısacası hayatın her alanında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Toplumun en önemli bireyleri sizlersiniz çünkü tüm bunların yanında çok kutsal bir şey daha yapıyorsunuz. Yetiştirdiğiniz çocuklarla geleceğimize yön veriyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşayacağının teminatı sizlersiniz. Kartal Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA