Vali Şentürk'ten Anlamlı Buluşma

Vali Necati Şentürk, eşi Sevim Şentürk ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda şehit ve gazilerin kadın yakınları ile bir araya geldi.

Vali Şentürk'ten Anlamlı Buluşma
Düzenlenen yemekli programda bir konuşma yapan Vali Necati Şentürk, şehit ve gazilerin eşleriyle, anneleriyle, kardeşleriyle böylesine anlamlı bir günde bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.



Kadınların sadece bugün değil her zaman kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Vali Şentürk, “Elleri öpülesi annelerimizin değerini bilmeliyiz. Cennet anaların ayakları altındadır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin annelerine sabırlar diliyorum.

Onlar kahraman yiğitlerimizi doğurup büyütüp askere gönderdiler ve vatana feda ettiler. Bu vatanın annelere şükran borcu var. Ayrıca, kadına yönelik uygulanan şiddeti önleyici çalışmalar da var. Bu konudaki projeleri destekliyoruz. Bu duygularla bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bütün şehitlerimize de Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum” dedi.

Program, Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk’ün kadınlarla sohbet etmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA