Başkan Seyfi Dingil, Kadınlar Günü'nü Kutladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve yönetimi ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Seyfi Dingil, Kadınlar Günü'nü Kutladı
Düzenlenen programa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin eşi Sevim Bilgili, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Rabbim tüm günlerimizi bu güzel günlerden eylesin. Bize göre kadınlar bir milletin ve ailenin temel direğidir haklarını ödememiz mümkün değildir. AK Parti hükümetleri döneminde pek çok önemli adımlar atıldı. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda birçok anayasal düzenlemeler yapıldı. Yapılmaya devam edilecektir. Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın emekleri ve rolü gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızın hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir. Sadece bugün için değil, her daim yanınızdayız. Çalışmalarımızda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.

Programın sonunda Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, programa katılan kadınlara karanfil takdim etiler.
Kaynak: İHA