Başkan Musa Yılmaz Açıklaması Kadınlarımız, Saygı Ve Övgünün En Büyüğünü Hak Ediyor

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, hayatın mimarları olan kadınların, en büyük saygı ve övgüyü hak ettiğini dile getirdi.

Başkan Musa Yılmaz Açıklaması Kadınlarımız, Saygı Ve Övgünün En Büyüğünü Hak Ediyor
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kütahya İl Özel İdaresi’nde çalışan bayan personel için toplantı düzenlenerek kutlama yapıldı.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Okçu ve BEM-BİR-SEN Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Yaman’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapılarak bayan personelin Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Etkinlikte bayanlara karanfil dağıtıldı.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa yılmaz, Türkiye’de kadınların eğitim sorununun her geçen gün daha da azaldığını, artık daha bilinçli bir nesil yetiştirildiğini ifade etti.

Yılmaz, "Hükümetimiz, Kadınlara yönelik şiddet ve haksızlıklara karşı her geçen gün eksikliklerin giderilmesi anlamında önemli çalışmalar yapmaktadır. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler.Bu arada, Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle idaremiz, bayan personelinin sinemaya gitmesini organize etti. 30 bayan personel sinemaya giderek keyifli vakit geçirdiler" dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA